Na jaren leren heb je een goede baan. Maar toch vraag je je af of je het niet beter kan. Neem de teugels zelf in handen. Want het is belangrijk dat je weet wat echt goed bij jou past.

Je gaat op Mijntype.nl op zoek naar de studie of het beroep dat bij jou past. Om dat met succes te doen moet je weten wie je bent en wat je wilt.

De Type-Reflector is een vragenlijst die hierop antwoord geeft. Je krijgt op basis van jouw antwoorden een beschrijving van het persoonstype waartoe jij behoort en een indicatie hoe sterk dat in jou aanwezig is.
Heb je de beschrijving al eens gelezen en wil je dit rapport nog eens bekijken, log dan hier in’.

Ook beschrijven we in welke werkkringen mensen met jouw type terecht komen (of welke arbeidsgebieden ze beter kunnen mijden). Om het nog concreter te maken selecteren we ook een aantal passende beroepen die je zelf verder kunt gaan verkennen.Voorproeven? Maak de korte vragenlijst (30 vragen)


En kom je er zelf niet helemaal uit? Dan kun je een email sturen naar onze loopbaanadviseur. In overleg wordt dan bekeken wat het beste is om te doen. Aan jou de beslissing; wij vinden het in elk geval belangrijk dat je de mogelijkheid hebt met iemand te overleggen die er echt verstand van heeft.